Welcome

Cand sa platiti pentru repararea smartphone-ului si cand sa cumparati un dispozitiv nou?

Noul model de iPhone produs de cei de la Apple devine din ce in ce mai mare si mai bun. Cel mai recent telefon Samsung prezinta curbe elegante si sexy (si chiar se impacheteaza). Insa, doar pentru ca exista o multime de gadget-uri noi care sunt incarcate cu cele mai noi si mai atractive elemente tehnologice, nu inseamna ca este inteligent sa luati un nou dispozitiv chiar in aceasta secunda.

Chiar daca telefonul dumneavoastra actual are cativa ani, are o zgarietura sau doua sau are o durata de viata a bateriei scurta, s-ar putea sa pierdeti niste bani seriosi inlocuind – versus reparand – smartphone-ul dumneavoastra chiar acum.

Conform website-ului Reparatiitelefoane.ro, este recomandat sa va orientati spre o reparatie in loc sa inlocuiti smartphone-ul dumneavoastra cu unul nou in urmatoarele ocazii:

  • Vreti doar urmatorul telefon mare, fara un motiv intemeiat – Daca telefonul sau tableta dumneavoastra este perfect functionala si poate chiar estetic perfecta, dar sunteti tentat sa faceti un upgrade doar pentru ca exista ceva nou, faceti ​​tot posibilul pentru a rezista nevoii. Acest lucru este valabil mai ales daca banii sunt putini, iar telefonul dumneavoastra are mai putin de trei ani. Incercati sa luati, in schimb, o husa noua, pentru a-i oferi gadgetului dumneavoastra un aspect nou, cu un pret mult mai mic.
  • Ati ramas fara spatiu de stocare – Daca nu aveti loc pe telefon pentru a stoca muzica, aplicatii si videoclipuri, incercati sa va luati un card de stocare mai mare daca exista un slot pentru unul in dispozitiv. Sau mutati fisierele pe care nu le folositi foarte des in computer pentru pastrare. Acest lucru va va oferi mai mult spatiu, economisind in acelasi timp banii multi pe care ar trebui sa-i cheltuiti pe un dispozitiv complet nou.
  • Ecranul este crapat – Una din 10 persoane se plimba cu smartphone-urile sparte chiar acum. Daca va place telefonul dumneavoastra, dar nu puteti rezista cu ecranul defect, sunati la un service GSM Buzau, si aflati cat va costa sa reparati ecranul telefonului. Inlocuirea ecranelor ar trebui sa coste in jur de 400 de lei. Sunt sanse sa fie mult mai ieftin decat sa cumparati un telefon complet nou si puteti folosi banii pe care i-ati economisit pentru ceva de care aveti cu adevarat nevoie … cum ar fi o husa care va impiedica telefonul sa se sparga din nou!
  • Inca nu aveti o oferta de upgrade de la operator – Renuntarea la telefon cand nu aveti o reducere semnificativa va poate costa mult. In functie de cat timp trebuie sa parcurgeti planul dumneavoastra actual, s-ar putea sa ajungeti sa platiti o taxa de upgrade de pana la 200 de lei sau chiar sa fiti obligat sa platiti dispozitivul in intregime din banii dumneavoastra.
  • Inca nu stiti cum sa-l folositi – daca problema principala cu smartphone-ul dumneavoastra este ca nu aveti habar cum sa faceti ceva mai mult pe el decat sa raspundeti la telefon, sa trimiteti un text si sa faceti un selfie ocazional, magazinul de telefoane local este un loc minunat pentru a primi un mic ajutor practic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *