Welcome

Caracteristici ale sistemelor de aer conditionat

Utilizat inițial în industrie și spațiile de birouri, aerul condiționat a început să fie considerat o soluție folosita și pentru utilizari domestice. crearea unui microclimat a casei sănatos, comod și ingrijit este in acest moment accesibila oricui.

Totuși, optarea pentru un sistem de aer conditionat nu este un atribut foarte usoara, ci este indicat să fie coincident cu o aranjament de conditii marcanti. Pentru o gestiune exact și intocmai, este necesarsă ținem cont de următorii factori: dimensiunea încăperii, scopul utilizarii încăperii (birou, bucătărie, sufragerie, dormitor, depozit, restaurant etc), cate persoane care beneficiaza încăperea zilnic, cate de ferestre și indreptarea lor geografică, suma uși, sursele adiacente de încălzire ( electrocasnice, computere, etc ), izolația termică a clădirii, sumapereți exteriori ai încăperii și indreptarea lor geografică, gradul de umiditatede-a lungul vară/iarnă, valorile minime/maxime de temperatură aferente zonei, instalarea aparatelor în încăpere și fluxul de aer agregatelor de aer condiționat ). În majoritatea cazurilor, acestea se avariaza primele, datorita subdimensionării agregatelor. Cea mai avantajoasa optiune este uneori și cea mai bună. Un articol care are abilitatile de a fi cel mai avantajos şi mai stilat, are de in multe cazuri şi insusirea de a fi cel mai nemultumitor, fabricatia lui fiind inspectata adeasa de economişti sau specialişti în marketing, decât de ingineri specialişti.

Aşadar, vă invităm ca înainte de a lua decizia de cumparare a unui agregat de aer condiţionat dintr-un supermarket sau de pe Internet, să va consiliati cu un inginer în domeniu, care vă va sfătui pentru ce să optati. Cereţi consilierea a minim doi specialisti în domeniu, pentru că informaţiilesunt gratuite, comparativ cu tarifele de service sau schimbare, care nu sunt neglijabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *