Welcome

Cum sa nu te pierzi in multime cand lucrezi ca model de videochat

Ai observat vreodata ca parca in fiecare zi apare un alt nou studio videochat, si ca oferta in aceasta industrie pare sa fie suprasaturata, ceea ce te face sa crezi ca nu vei putea sa depasesti competitia? In ziua de azi, multe tari se confrunta cu probleme economice, industrii care se vad nevoite sa faca outsourcing sau chiar au disparut cu desavarsire.

Efectele recesiunii, falimentelor si executarilor silite le vezi la tot pasul, acestea distrugand incetul cu incetul spiritul locuitorilor. Insa, cu toate acestea, exista o industrie care se pare ca infloreste din ce in ce mai mult in fiecare zi, iar aceasta este industria de videochat. Aceasta nisa a cunoscut o crestere constanta si uniforma in ultimii ani, fara a da semne de incetinire.

Exista foarte multe studiouri videochat ce au mii de fete inscrise, gata sa intre online si sa isi arate trupul obiectivului unei  camere, si uneori chiar si sufletul, totul pentru cateva semne de apreciere (sau mai multe). Asta se traduce in multi bani si duce la dezvoltarea unei cariere pe care intamplator o poti pune in practica chiar din confortul propriei tale case. Din multitudinea de fete ce lucreaza pentru un studio videochat insa, doar cateva vor fi pe primul loc si vor castiga indeajuns pentru a face economii pentru toata viata.

Majoritatea fetelor isi vor vedea visurile si sperantele de a castiga mii de euro spulberate, si vor ajunge sa traiasca un cosmar in care personajele principale sunt taxele, timpii morti, clientii nepoliticosi si perioadele lungi de asteptare intre plati, tot asteptand sa apara acel client care le va salva de acesta viata. Potrivit statisticilor, majoritatea fetelor care lucreaza intr-un studio videochat se incadreaza in partea de mijloc a castigurilor, si sunt capabile sa isi ajusteze stilul de viata in functie de salariul lunar pe care au.

Datorita farmecul acestei industrii, fiecare zi aduce cateva zeci de fete noi care iau cu asalt piata, observa site-ul www.studiovideochat.net. Multe fete care nu au lucrat niciodata in acesta industrie si au avut locuri de munca “cuminti” toata viata fac acesta schimbare brusca pentru a castiga mai multi bani.  Frica de a supra-satura piata devine din ce in ce mai pregnanta. Cu toate acestea, fetele care lucreaza in studiouri videochat -fie noi fie vechi – nu trebuie sa isi faca griji, atat timp cat tin cont de aceste sfaturi:

  • Odata ce te-ai angajat la un studio videochat ramai la acesta; nu este indicat sa te muti de colo colo, iti vei pierde toti clienti.
  • Citeste extensiv despre diferitele metode de a genera venituri si acorda atentie tacticilor de vanzari, pentru ca pana la urma asta faci si tu – vinzi o imagine.
  • Stabileste un program de lucru fix, un program pe care sa il respecti intotdeauna si pe care il poti promova catre clientii tai fideli.
  • Creaza un profil incendiar. Barbatii sunt fiinte vizuale, cu cat pozele tale sunt mai clare, recente si atragatoare cu atat mai mult va fi dispus un barbat sa cheltuiasca banii cu tine.
  • Posteaza frecvent poze noi cu tine. Da, tu esti mereu aceeasi, insa asta nu inceamna ca nu te poti incerca diferite constume, locatii sau stiluri de machiaj pentru a atrage cat mai multi clienti. O serie noua de poze iti poate aduce un client nou, care poate nu ar fi fost interesat daca nu ai fi experimentat cu imaginea ta.

Singura metoda de a castiga bani esti sa muncesti, si nimeni nu va munci in locul tau. Daca vrei cu adevarat sa te dedici acestei industri si sa iti castigi independenta financiara lucrand intr-un studio videochat, doar cerul este limita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *