Welcome

De ce aleg oamenii sa isi instaleze termopane

Concepute special pentru a reduce pierderile de caldura din case si cladiri, geamurile termopan au de asemenea si multe alte beneficii, printre care:

Mai cald in timpul iernii

Acest tip de ferestre reprezinta forma ideala de izolare, si va ajuta sa economisiti cu pana la 50-70% din caldura casnica pierduta prin ferestrele obisnuite – cu geam simplu. Geamurile duble ajuta si la captarea si stocarea unui procent mai mare de caldura naturala de la soarele de iarna.

Racoare in timpul verii

Geamurile termopan va izoleaza casa impotriva temperaturilor extreme, reflectand razele soarelui, si minimizand cantitatea de caldura care patrunde prin ferestrele dumneavoastra in zilele fierbinti si insorite.

Consum redus de energie

Pentru ca va exista o nevoie mai redusa in folosirea sistemelor de incalzire, veti reduce consumul de energie, veti avea facturi de energie mai mici, si veti proteja mediul inconjurator, ne spune d-nul Cristian, angajat la o firma de geam termopan, cu o experienta de 6 ani si jumatate in domeniu.

Reducerea condensului

Condensarea poate fi o problema serioasa, in special in casele mai vechi, deoarece cauzeaza aparitia mucegaiului, iar in unele cazuri va afecta si ramele de lemn, prezentand astfel riscuri pentru sanatatea familiei. Geamurile duble reduc umiditatea in exces ce se acumuleaza pe sticla ferestrelor.

Reducerea zgomotului

Geamurile termopan pot reduce zgomotul iar dumneavoastra va veti bucura de o locuinta mai calma si mai linistita. Geamurile duble de inalta performanta pot reduce zgomotul exterior cu pana la 60%, reprezentand astfel o investitie excelenta daca locuiti pe un drum aglomerat sau in apropierea unui aeroport.

Cresteti valoarea de revanzare a locuintei

Aceste ferestre reprezinta o modalitate excelenta de a creste valoarea de revanzare a casei dumneavoastra. Cu geamuri termopane, o casa mai veche poate fi foarte dorita de un cumparator care vrea sa se asigure ca locuinta pe care o cumpara este izolata eficient, considera www.geamuritermopane247.ro. Cu aceasta tehnologie, orice casa poate obtine beneficii!

Reduceti decolorarea interioara

Geamurile termopan reduc efectele daunatoare ale luminii UV pe draperii, covoare si mobilier (sunt necesare tipuri speciale de sticla). Puteti reduce decolorarea interioara prin utilizarea unor varietati de sticla speciala care impiedica transmiterea radiatiilor UV. Nu veti mai avea nevoie de draperii termice care pot bloca vederea exterioara.

Cresteti securitatea

Descurajati infractorii pentru siguranta si anduranta. Este mai greu pentru intrusi sa intre prin ferestrele cu geam termopan, mai ales daca acestea sunt confectionate din sticla laminata sau calita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *