Welcome

Idei pentru a demara o firma de reparatii electrocasnice

Va place ideea de a fi propriul dumneavoastra sef? O firma de reparatii poate fi modul ideal de a avea propria dumneavoastra mica afacere.

Stabilirea propriului dumneavoastra program, munca in propriul ritm si a va bucura de ceea ce faceti, toate sunt motive excelente de a porni propria dumneavoastra firma de reparatii. Tehnicienii priceputi sunt la mare cautare. Asta probabil si din cauza ca e nevoie de costuri de pornire scazute.

Puteti sa incepeti cu un plan financiar si organizational. Alocati un spatiu pentru firma in garajul, depozitul sau pivnita dumneavoastra. Mare parte din afacerea dumneavoastra se va desfasura la domiciliul clientului, asadar achizitionati o duba sau o camioneta de incredere si echipati-o cu uneltele necesare. Cumparati unelte profesionale. Uneltele profesionale au o viata mai lunga si ajuta la construirea increderii clientului, indica websiteul www.reparatiifrigidere.net. Costul initial este mai mare, insa veti economisi in timp, la inlocuirea lor.

Cum sa incepeti

Vindeti electrocasnice folosite, pe care le puteti obtine gratuit in cartierele din imprejurimi, sau de la magazinele locale. Vorbiti cu vanzatorii din aceste magazine si dati-le cartea dumneavoastra de vizita, pe care acestia sa o dea clientilor care cumpara aparate noi, si intrebati daca puteti prelua aparatele vechi gratuit. O alta idee grozava este sa verificati si sa reparati dispozitivele vechi de care faceti rost, si apoi sa le inchiriati.

Decideti ce tip de servicii de reparatii electrocasnice doriti sa oferiti: pentru masini de spalat si uscat, frigidere, aparate de aer conditionat si incalzit. Multe firme de reparatii electrocasnice se specializeaza pe un anumit tip de aparate. O nisa, sau o specializare, poate fi vanzarea cu amanuntul a aparatelor noi sau folosite, sau inchirierea de masini de spalat si uscat. Reparatia aparatelor mai mari, precum frigidere, masini de spalat si uscat si masini de spalat vase, este o alta optiune. Optiunea dumneavoastra depinde de propriile dumneavoastra cunostinte si abilitati, precum si de concurenta locala. Incercati sa gasiti o zona care nu este deservita de o alta firma.

Descurcati-va bine facand bine

O reputatie de mecanic cinstit, de incredere si priceput va genera recomandari. Strangeti marturii de la clientii multumiti, si oferiti reduceri pentru recomandarea clientilor noi. Promovati-va serviciile gratuit, in mediul online, pe site-uri precum Craigslist, Facebook, ServiceSolution si alte retele sociale. Folositi-va de Pagini Aurii si de anunturile in ziarele locale. In ziua de azi, numele unui domeniu este foarte important, asa ca puteti achizitiona unul de pe godaddy.com. Acest site ofera si planuri de gazduire web pentru pagini.

Relationare de calitate

Dezvoltati relatii cu furnizorii de piese de schimb, astfel incat dumneavoastra si clientii dumneavoastra sa nu trebuiasca sa asteptati saptamani la rand pentru primirea pieselor de schimb. Inainte de a accepta o comanda, asigurati-va ca puteti gasi piesele de care aveti nevoie. Anumite aparate sunt atat de vechi si demodate incat nu se mai gasesc piese de schimb. In majoritatea cazurilor, puteti determina daca piesele sunt disponibile sau nu punand intrebari legate de tipul de aparat, model si anul de fabricatie, la apelul initial.

Daca nu puteti gasi piesele necesare, explicati acest lucru clientilor inainte de a prelua comanda. Veti pierde bani pe termen scurt, insa clientii va vor aprecia onestitatea si va vor lua in considerare pentru comenzile viitoare, recomanda un specialist in reparat frigidere Slobozia din experienta sa proprie.

Extinderea firmei dumneavoastra de reparatii electrocasnice

Demararea firmei de reparatii electrocasnice este doar primul pas. Succesul si extinderea pot duce firma dumneavoastra la urmatorul nivel. Cateva moduri de a va extinde includ:

  • Acceptati mai multe comenzi;
  • Angajati profesionisti instruiti;
  • Extindeti-va in zone pe care nu le acoperiti in prezent;
  • Predati cursuri de reparatii electrocasnice;
  • Includeti alte marci, alte tipuri, aparate de aer conditionat, incalzire;
  • Deschideti o firma de inchiriere electrocasnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *